Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Fowler: «Σωστά διαλέγουν ποιότητα έναντι ποσότητας»

Fowler: «Σωστά διαλέγουν ποιότητα έναντι ποσότητας»

Την άποψή του ότι σωστά η Liverpool στοχεύει στην ποιότητα έναντι στην ποσότητα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο εξέφρασε ο πρώην φορ των «Reds», Robbie Fowler. O Fowler τόνισε ότι σε αυτό το διάστημα είναι απαραίτητη η υπομονή, όσο η Liverpool προσπαθεί να υπογράψει έναν τοπ κλάσης παίκτη.

«Φαίνεται ότι επικεντρώνονται στην παραπάνω ποιότητα σε κρίσιμες θέσεις του γηπέδου» είπε ο Fowler στη Mirror. «Και αυτό είναι η σωστή σκέψη, περισσότερο από το να πετάς λεφτά σε 6 ή 8 παίκτες, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια. Αν έχεις να ξοδέψεις 150 ή 180 εκατομμύρια λίρες, δώσε τα για να πάρεις 3 παίκτες τοπ επιπέδου, θα είναι λεφτά καλώς δοσμένα.»

«Κοιτάζω στην ομάδα της περσινής περιόδου και σκέφτομαι ότι αν είχαν έναν ή δύο παίκτες ακόμα να δώσουν κάτι παραπάνω μπροστά όταν ο Mane ήταν στο Copa Africa και ο Coutinho τραυματίας, τότε θα ήταν για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου.»

«Αυτό είναι ένα μάθημα που ο Jurgen Klopp έμαθε καλά, οπότε δεν είμαι ανήσυχος που έχουν πάρει μόνο τον Mohamed Salah ως τώρα» κατέληξε ο Fowler.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com